ORONA e един от 5-те най-големи производители на асансьори, разполагайки с най-голямата фабрика за комплект асансьори в света.

 

HIRDAL е компания с почти 40 години опит в индустрията на товарните платформи и асансьори. От самото си начало се превърна в специалист в областта на хидравликата. Днес HIDRAL е един от лидерите в бранша с доказано качество и сигурност.

 

Корпорация SJEC, основана през 1992 г. и разположена в екологичния център на Китай в Индустриален парк Suzhou, е международна групова компания, която е специализирана в производство на ескалатори и асансьори.

 

Сервизните платформи на BKG са компактни, гъвкави  и бързи за инсталиране с ненадминато качество на продукта. Това е изключетелно надежден в дългосрочен план продукт.  Сервизните платформи са произведени в съотвествие с машинна директива 2006/42/ЕС.

KLAUS MULTIPARKING е един от водещите производители на паркинг системи в света, с история от над 50 години. Решения им позволяват паркирането на по-голям брой коли в ограничени простраства. KLAUS MULTIPARKING предлага зависими, незавасими, полуавтоматизирани и напълно автоматизирани паркинг системи, произведени изцяло в Германия.

Продукти

Доставчици

Връзки

  • LinkedIn

©2020 UNIKEN