top of page
  • Снимка на автораUniken

ЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИUniken е лидерът на пазара за внос, монтаж и сервиз на всякакви съоръжения за вертикален транспорт на водещите световни производители. Това означава пътнически асансьори от Orona, домашни платформи от Cibes, ескалатори от SJEC и всички други устройства, които помагат на хора и товари да стигат бързо и безопасно дотам, където трябва да отидат. На нас се доверяват водещите строителни компании, предприемачи и архитекти, и затова сме особено горди всеки път, когато бъде отличена сграда, в която сме монтирали и поддържаме съоръжения за вертикален транспорт. Сега, в очакване на следващото издание на “Сграда на годината 2023”, имаме чудесен повод да си припомним някои от проектите, в които сме участвали.Започваме от вече далечната в този динамичен бизнес 2018-та година, когато се

поздравихме с награди в няколко различни категории:

Категория “Социална инфраструктура - здравеопазване” - за МБАЛ “Света София”, в която монтирахме и поддържаме 7 пътнически асансьора Orona.

Категория “Търговски сгради” - за шоурум, автосервиз, складове и офиси на “Мото Пфое” София, където монтирахме и поддържаме 1 пътнически асансьор Orona.

Категория “Сгради образование” и категория “Сгради с елементи на зелена архитектура” - за Учебен център “Америка за България” в Американски колеж София, където монтирахме и поддържаме 4 пътнически асансьора Orona.На следващата, 2019-та година, имахме нов повод за гордост - сериозно увеличение на броя на съоръженията, които сме монтирали и поддържаме в наградени сгради в различни категории:

2 пътнически асансьора Orona в Метродепо Земляне, София - в категория “Стратегически проект с принос за развитието на градската среда”.

3 пътнически асансьора Orona в Корал Резиденс, Варна - в категория “Жилищни сгради и комплекси”.

И цели 12 пътнически асансьора Orona, както и платформи за улеснен достъп и кухненски платформи, в хотелския комплекс “RIU Palace” в Слънчев бряг, отличен в категория “Устойчиви инвестиции”.


Очаквайте продължение…

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page