top of page
IMG_1403_edited.jpg
cabina.jpg
Автомобилни асансьори и платформи

Автомобилните асансьори (QHV) и платформи (ECH) на производителя HIDRAL са идеалното решение за жилищни сгради, офиси, паркинги и други. Те позволяват вертикалния транспорт на превозни средства заедно с техните пътници като предоставят безопасно и надеждно придвижване. Съоръженията са перфектни за оптимизиране на пространство в сгради, където няма възможност да се изгради рампа за достъп.

Товарни платформи

Товарните платформи на производителя HIDRAL са идеални за всякакви производствени сгради, цехове, складове, магазини и други подобни, като позволяват превоза на товари или товар с придружител. Предлагат се в различни варианти на товароподемност от 100 кг до 6 000 кг и се произвеждат по машинна директива.

44-08-9-1.png
Kleingueteraufzug51.jpg
Кухненски асансьори

Кухненските палтформи на немския производител BKG могат да бъдат използвани не само за хранителни продукти, но и като товарни съоръжения в магазини, детски градини, болници и др.. Предвидени са със скорост от 0,45 м/с и позволяват товароносимост от 50 кг. до 300 кг.

Паркинг системи

Предлаганите системи за паркиране могат да се приложат в частни къщи, големи жилищни сгради, офиси, хотели и т.н., където има особена необходимост от оптимизиране на пространството. Те се предлагат в различни варианти в зависимост от възможностите и необходимостта на клиента – от зависими паркинг системи на две нива до комплексни автоматизирани решения

multibase-2072i-frankfurt-in-aktion_edited_edited.jpg
bottom of page