top of page
IMG_1403_edited.jpg
cabina.jpg
Автомобилни асансьори и платформи

Автомобилните асансьори (QHV) и платформи (ECH) произведени от световния лидер HIDRAL, са идеалното решение за жилищни сгради, офис сгради и паркинги. Те позволяват
вертикалния транспорт на превозни средства заедно с техните пътници, като осигуряват
безопасно и надеждно придвижване. Съоръженията са перфектни за оптимизиране на
пространство в сгради, където няма възможност да се изгради рампа за достъп.

Товарни платформи

Товарните платформи, произведени от световния лидер HIDRAL, са идеални за всякакви производствени сгради, цехове, складове, магазини и други индустриални и търговски пространства, като позволяват превоза на самостоятелни товари или товар с придружител.
Предлагат се в различни варианти на товароподемност от 100 кг до 6000 кг и се произвеждат по машинна директива.

44-08-9-1.png
Kleingueteraufzug51.jpg
Кухненски асансьори

Кухненските палтформи на немския производител BKG могат да бъдат използвани не само за хранителни продукти, но и като компактни товарни асансьори в магазини, детски градини, болници и навсякъде, където има нужда от тях. Предвидени са със скорост от 0,45 м/с и позволяват товароподемност от 50 кг. до 300 кг.

Паркинг системи

Предлаганите системи за паркиране могат да се монтират в частни къщи, големи жилищни сгради, офис сгради, хотели и други, където има особена необходимост от оптимизиране на пространството. Те се предлагат в различни варианти в зависимост от възможностите и нуждите на клиента - от зависими паркинг системи на две нива до комплексни автоматизирани решения.

multibase-2072i-frankfurt-in-aktion_edited_edited.jpg
bottom of page