top of page
  • Снимка на автораUniken

Uniken - партньор на наградените в конкурса “Сграда на годината - 2023”

През 2023 година за пореден път доказахме, че най-добрите се доверяват на водещата българска компания в бранша!

церемония по награждаване сграда на годината 2023
Снимка: gradat.bg


На престижния конкурс за архитектура и строителство отново бяха отличени многобройни сгради, в които Uniken е доставил, монтирал и сервизира съоръжения за вертикален транспорт. Така през 2023 година за пореден път доказахме, че най-добрите се доверяват на водещата българска компания в бранша, която предлага иновативни, ефикасни и надеждни решения във всяка ситуация. 


Hyatt Regency Правец
Hyatt Regency Правец

“Hyatt Regency Правец”, в който Uniken монтира 9 пътнически асансьори Orona, беше отличен с награда за реновация и устойчива подкрепа на българската култура в категория “Ваканционни хотели”. 



Планетариумът на Морската гара в Бургас
Планетариумът на Морската гара в Бургас

Специалната награда в категория “Социална инфраструктура - култура” получи Планетариумът на Морската гара в Бургас, в която асансьорът за посетителите отново е Orona от Uniken. 



Ролпласт Груп в Костинброд
Ролпласт Груп в Костинброд

Първата награда в категория “Производствени и логистични сгради” беше връчена на производствено-административния комплекс на Ролпласт Груп в Костинброд, а служителите там всеки ден отиват на работа с пътнически асансьор Orona на Uniken. 


Произвоствена сграда на “TEVA” в Дупница
Произвоствена сграда на “TEVA” в Дупница

Новата произвоствена сграда с обслужващи съоръжения и междуцехови комуникации на “TEVA” в Дупница, оборудвана с 3 пътнически асансьори Orona от Uniken, беше удостоена със специална награда в категория “Производствени и логистични сгради”. 



Частна детска градина “Палавите малчугани”
Частна детска градина “Палавите малчугани”

И за финал, едно особено вдъхновяващо постижение - специалната награда в категория “Социална инфраструктура - образование” беше връчена на частна детска градина “Палавите малчугани” в София, в която Uniken монтира и поддържа платформа за достъпна среда Lehner. 

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page