top of page
  • Снимка на автораUniken

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ПО-ВИСОКО НИВО


Uniken е изключителен представител на Orona и лидерът на пазара за внос, монтаж и сервиз на всякакви съоръжения за вертикален транспорт на водещите световни производители. Когато влезете в нова жилищна или офисна сграда, има много голяма вероятност да се качите на избрания етаж с асансьор, който сме доставили, монтирали и поддържаме на най-високо ниво. Когато пазарувате в търговски център, когато пътувате със софийското метро, когато посещавате културни центрове в най-големите български градове… списъкът продължава.


ескалатори и асансьори в метростанция НДК, линия 3, доставени и монтирани от Uniken
Метро станция НДК, линия 3


Но животът не е само бизнес.


В Uniken вярваме, че една голяма компания носи отговорност към обществото, държавата и най-вече към хората. И когато пренасяме хората на по-високо ниво и помагаме на всички да се радват на по-добър достъп дотам, където искат да отидат, не го правим само буквално и физически.


Социална отговорност на по-високо ниво

През годините сме помагали на много организации - с доставка, монтаж и сервиз на

асансьори и други съоръжения за вертикален транспорт, с финансови средства и всякакво съдействие. С гордост ги наричаме не партньори, а приятели и близки, защото сме споделили пътя си с тях и продължаваме да го споделяме. Някои от тях (но не всички) са фондация “Искам бебе”, фондация “Карин дом”, фондация “За нашите деца”, болница “Надежда”, болница “City Clinic” и болница “Св. София”.


МБАЛ Св. София с асансьори доставени от Uniken
МБАЛ Св. София

Работим с Университета по архитектура, строителство и геодезия, както и с професионалнатата гимназия “Хенри Форд”. Спонсорирали сме фестивали и концерти с класическа и естрадна музика, театрални постановки, квалификации за световни танцови състезания и отбор от рали шампионата на България.


И ще продължаваме да го правим.

Защото да достигаме по-високо е това, в което сме най-добри.

23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page